HTML

Minden napra zene

Friss topikok

Mutatok valamit, hallgasd meg!

2013.02.06. 09:00 zene-ajanlo

A neten minden reggea szám Bob Marley, nézzünk egy párat amin meglepődnél!

Címkék: youtube tévedés inner circle laid back Bob Marley bobby mcferin

Ha zenék után keresgélünk a neten és találunk egy több milliós nézettségű számot, joggal feltételezzük, hogy azt hallgatjuk ami oda van írva. Ennyi ember látta, biztos ez is Bob Marley szám. Nagyon zavaró lehet, ha valaki hülyeséget mond, de te ugye nem lepődsz majd meg egyik példánkon sem? 

A következő dal, A lalalala long szintén az Inner Circle műve, de ezt már majdnem 25 millióan látták ugyanazzal a Bob Marley képpel.

Itt a következő fake Bob Marley videó, ugyanaz a kép 5 milliós nézettség. Laid Back - Sunhine Reggea.


Az utolsó ami a válogatásba bekerült: - Dont worry be happy


Nem egyedi esetek ezek, sok videó van fent hibás néven, és mint láthattuk vannak köztük több 10 milliós nézettségűek. Érdekes, hogy ezek a videók a nézettebbek, nem azok a változatok, amikben nincs elírás. Ezekhez a számokhoz a dalszöveget is Bob Marley néven találnánk meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zene-ajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr915065062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása